Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El fotògraf Ram Giner exposa a Valls el seu treball sobre Las Bardenas Reales

La Sala Sant Roc inaugura divendres aquesta mostra sobre un espai desèrtic de Navarra que forma part de la Reserva de la Biosfera

Las Bardenas Reales de Navarra és un espai desèrtic que forma part de la Reserva de la Biosfera Las Bardenas Reales de Navarra és un espai desèrtic que forma part de la Reserva de la Biosfera IEV
Art Redacció Infocamp
Dijous, 15 Octubre 2020 23:19

Aquest divendres 16 d'octubre, a les 19:00h, s'inaugura a Valls una exposició fotogràfica de Ram Giner. El fotògraf tarragoní exposarà el seu treball sobre Las Bardenas Reales de Navarra, un espai desèrtic que forma part de la Reserva de la Biosfera. Serà la tercera vegada que l'artista exposa a la Sala Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV).

Les Bardenas Reales de Navarra és un paratge natural semidesèrtic que s'estén al sud-est de Navarra, en plena comarca de Tudela, amb unes 42.500 ha de terreny sense cap nucli urbà. Les Bardenas se situen en un punt equidistant entre la serralada Pirinenca i la serralada Ibèrica i conformen  un Parc Natural Protegit de 39.274 ha que des del 7 de novembre de 2000 forma part de la Reserva de la biosfera.

El sòl característic de la zona està format per argiles, guixos i gresos, i el terreny ha estat fortament erosionat per l'aigua i el vent creant formes geològiques entre les quals destaquen els barrancs, els altiplans d'estructura tabular  i els turons solitaris, anomenats cabezos."

L’exposició es podrà veure fins l'1 de novembre. Es compliran totes les mesures sanitàries i de seguretat. 

Ram Giner

Ram Giner és autodidacta i gran observador del seu entorn, interessat per qualsevol tema fotogràfic, però, en especial, per aquells que comporten una relació humana, com poden ser el retrat i la fotografia antropològica, cosa que l’ha portat a viatjar sovint fins a Etiòpia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: