Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exposició 'CovidArt' del Museu de Valls surt aquest diumenge al carrer

El passeig dels Caputxins, la Biblioteca Popular i el propi museu acolliran diverses propostes de caràcter plàstic, musical o escènico-audiovisual

Mostra de la instal·lació 'Pòdia', d’Ester Fabregat, que s'instal·larà a la façana del Museu de Valls Mostra de la instal·lació 'Pòdia', d’Ester Fabregat, que s'instal·larà a la façana del Museu de Valls AJUNTAMENT DE VALLS
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Octubre 2020 11:01

Després de la seva inauguració i obertura al públic el passat divendres al vespre, el Museu de Valls ha preparat, per aquest diumenge 11 d’octubre, una jornada d’activitats paral·leles al voltant de l’exposició 'CovidArt', projecte de suport al teixit creatiu i artístic vallenc desenvolupat per mitigar la crisi de la Covid19 en el sector cultural.

Així, durant tot el dia, diverses accions ompliran d’art (plàstic, musical o escènico-audiovisual) els espais del passeig del Caputxins, la Biblioteca Popular i l’edifici del Museu de Valls. Serà doncs un dia complet d’activitats a l’entorn de l’exposició, en un diàleg entre confinament i nova normalitat.

Imatge recent d'una visita comentada a l'exposició 'CovidArt' al Museu de Valls: 

visita comentada CovidArt Valls

Les accions plàstiques al carrer de Berta Artigal, Albert Leiva i Thais Dande; la instal·lació a la façana d’Ester Fabregat, els comentaris d’Oriol Moreno, Albert Gironès i Marta Arjona, la música de Jordi Busquets i Sergi Bagó i el cabaret audiovisual de Mònica Bartolí, Elisenda Nadal, Josep Maria Piñol, Èlia Pérez, Eudald Ferré, Carles Pitarch i Francina Fernàndez configuren el programa.

Totes les propostes són de caràcter gratuït, i en dues d’elles (la visita comentada i la presentació-projecció del cabaret), caldrà reservar cita prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977 606 654. Totes les activitats es desenvoluparan amb l’aplicació de les mesures de protecció indicades per a una Cultura segura, entre les que destaquen l’obligatorietat de mascareta, l’ús de gel hidroalcohòlic o les distàncies interpersonals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: