Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició al Moll de Costa ens acosta els artistes locals tarragonins i convidats

L'exposició col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona es podrà veure al Refugi 1 fins al 13 de desembre

L'exposició col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona es podrà veure al Refugi 1 fins al 13 de desembre L'exposició col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona es podrà veure al Refugi 1 fins al 13 de desembre PORT DE TARRAGONA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 08 Octubre 2020 21:43

La tradicional exposició col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona, que s’ha inaugurat aquest dijous al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona, ens acosta els artistes locals tarragonins i convidats amb formats i tècniques ben diferents (aquarel·la, oli, fotografia o collage).

Els artistes venen a configurar un panorama ben ampli de la manera de fer de les nostres contrades. Enguany, i a causa de la crisi sanitària, l'esforç és considerable: es tracta d'una obra esperançada, que reflecteix l'estat actual de la nostra ciutat. Carrers, pedres antigues i, sobretot, la mar de Tarragona es presenten, un cop més, reflectits amb passió i fermesa. Dones i homes de la nostra ciutat s'apleguen per a demostrar-nos que l'art no té fronteres, que és un camí d'esperança i d'amor a la vida.

El col·lectiu d'artistes

Els artistes que exposen són: Elena Badiu, Argengol J. Freixa, Ramón Aresté, Isla Josep, Josep M. Galvaldà, MacMMuro, Joan Carles, Pepe Aragón, M. Dolors Poch, Laura Mestre, Sánchez Iranzo, Avel, Josep Farell, Montse Tejada, Paquita Figuerola, Joana Gavaldà, Pere J. Salas, Vicky Roldán, Ethel Martí, Eduard Virgili, Manuel Aguado, Ana Soldevila, Solé Pedrol i Antonio Tomàs.

L'exposició romandrà oberta fins al diumenge 13 de desembre. L’horari expositiu d’ambdues exposicions és de dimarts a dissabtes de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Diumenges i festius d’11 a 14 hores i dilluns és tancat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: