Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover dona el tret de sortida al cicle 'Parlem contemporani?'

El quart cicle de programació estable d'arts visuals arrencarà aquest dissabte al Convent de les Arts amb quatre instal·lacions

El cicle de programació estable d'arts visuals arrencarà aquest dissabte al Convent de les Arts amb quatre instal·lacions El cicle de programació estable d'arts visuals arrencarà aquest dissabte al Convent de les Arts amb quatre instal·lacions AJUNTAMENT D'ALCOVER
Art Redacció Infocamp
Divendres, 02 Octubre 2020 17:24

Aquest dissabte 3 d'octubre es donarà el tret de sortida al quart cicle del 'Parlem Contemporani?', el cicle de programació estable d'arts visuals al Convent de les Arts d'Alcover.

Una sessió sens dubte marcada per la contemporaneïtat tsunàmica, que transcorrerà seguint els plans de represa del sector cultural, amb les sales d’exposicions i espais d’arts visuals d'acord amb el Pla PROCICAT.

En aquesta ocasió, es podrà gaudir de quatre instal·lacions. En primer lloc, '1.5 DISTANCIAMENT SOCIAL. PANDÈRIA O PANCABÒRIA', serà la instal·lació/acció d'Aleix Antillach, que acompanyarà el recorregut. Al Claustre descobrirem 'ZYZX 0.#2', un treball de l'Albert Ferrer, sobre banda magnètica a partir dels enregistraments de la col·lecció de litophons del Museu De l’Home a Paris.

La Béatrice Bizot i l'Eugénie Didier instal·len a les sales del primer pis el 'DIÀLEG AMB PRESÈNCIES ABSENTS'; peus, caps i cianotips, empremtes que fan a l'actor present parar compte a experiències i emocions del passat. Les acompanya 'VIERNES 01 FEBRERO 2002, 18:22-22:09', una instal·lació de la Luciana Crepaldi, que amb el veïnatge conventual i el context actual agafarà una nova dimensió. Aquesta peça és cedida pel Museu de Valls que ha estat al costat del 'Parlem Contemporani?' des de la primera edició.

L'organització, tenint en compte les mesures de seguretat, presenta la sessió en dues convocatòries amb aforament reduït i controlat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: