Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Terrània s'ajorna fins el 2021

El Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, s’havia de celebrar el proper cap de setmana

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc 'Terrània' Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc 'Terrània' ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Setembre 2020 13:15

La divuitena edició de 'Terrània', el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, s’havia de celebrar els dies 25, 26 i 27 de setembre. A finals de juny
ja es va anunciar que no tindria lloc el proper cap de setmana i que es postposava a 2021.

Coincidint amb les dates tradicionals del festival, el darrer cap de setmana de setembre, l’Ajuntament de Montblanc presenta el cartell amb unes dates que s’espera siguin definitives: 24, 25 i 26 de setembre de 2021. Durant els primers mesos de l’any, durant el confinament, l’Àrea de Turisme de Montblanc no va deixar de fer les tasques habituals relacionades amb l’organització de Terrània. És per això que ja es disposa de la selecció dels ceramistes participants, s’havien programat bona part de les activitats a fer i es coneixia el nom del ceramista convidat per a l’exposició central.

És habitual que el cartell de Terrània i totes les aplicacions gràfiques estigui protagonitzat per una obra del ceramista convidat. Per a la divuitena edició es va escollir Ángel Garraza, ceramista navarrès afincat a Mungia (Biscaia), de reconeguda trajectòria i que ha exposat arreu.

A Terrània 2021 l’exposició central serà 'Angel Garraza. Paisajes de sobremesa' obres realitzades l’any passat, una de les quals és la que es pot veure al cartell, terra sigillata en gres xamotat amb carbonació.

Els propers mesos s’anirà treballant amb la hipòtesi de celebració en les dates previstes. Com que molta de la feina prèvia d’organització ja s’ha fet enguany, les properes tasques se centraran en garantir espais i activitats que s’adaptin a les recomanacions sanitàries i assegurin un bon desenvolupament del festival per a ceramistes i visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: