Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudoms presenta l'exposició fotogràfica 'Unheimlich', de Carlos Olias

La mostra, que s'inaugura aquest divendres 4 de setembre al CERAP, és un dels dos projectes guanyadors de la convocatòria de la Secció d'Art de l'entitat

Una de les fotografies de l'exposició 'Unheimlich', de Carlos Olias Una de les fotografies de l'exposició 'Unheimlich', de Carlos Olias CERAP
Art Redacció Infocamp
Divendres, 04 Setembre 2020 07:46

La Secció d'Art del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP)  inaugura, aquest divendres 4 de setembre, a les 19.30h, l'exposició 'Unheimlich', de Carlos Olias. La mostra és un dels dos projectes guanyadors de la convocatòria que va realitzar la Secció d'Art al mes de març amb l'objectiu de trobar dos projectes expositius per als mesos de setembre i octubre de 2020. La convocatòria va rebre més d'una cinquantena de propostes de molta qualitat i d'arreu del món.

'Unheimlich' és un projecte fotogràfic de l'artista Carlos Olias, resident a Madrid. Aquest projecte explora les sensacions que desperta la convivència amb una malaltia degenerativa a través de la bellesa del cavall, una figura important en la vida de l'autor. Un seguit d'imatges en blanc i negre que, preses des del diagnòstic, construeixen un escenari en què "el sinistre" i "el bell" dialoguen conformant una analogia del dol.

La proposta es podrà veure durant tot el mes de setembre a la sala d'exposicions del CERAP. A més de l'exposició, el fotògraf impartirà un taller sobre fotollibre, el dissabte 5 de setembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: