Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició al Vendrell reflexiona sobre l'efecte dels "mass-media" en la pintura

La mostra fotogràfica 'La pintura enfront dels mitjans de comunicació de masses', d’Álvaro Romero, es pot veure fins al 19 de setembre, a la Sala Portal del Pardo

Mostra de l'exposició fotogràfica 'La pintura enfront dels mitjans de comunicació de masses', d’Álvaro Romero Mostra de l'exposició fotogràfica 'La pintura enfront dels mitjans de comunicació de masses', d’Álvaro Romero CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Agost 2020 09:50

L’exposició 'La pintura enfront dels mitjans de comunicació de masses', d’Álvaro Romero, es podrà visitar del 21 d’agost al 19 de setembre, a la Sala del Portal del Pardo del Vendrell.

L’artista explica en el catàleg de l’exposició que “La pintura enfront dels mitjans de comunicació de masses' pretén ser un projecte artístic de caràcter plàstic que utilitza la fotografia com a eina d’inici. Les imatges preseleccionades es desconstrueixen i s’alteren, descontextualitzant-les, i es representen posteriorment en el pla pictòric, que els atorga una nova realitat.

A través d’un llenguatge propi dels mass-media, pretén burlar la percepció d’aquelles ficcions creades per la promiscuïtat de les imatges que ens arriben a través dels mitjans de comunicació social i observar l’acció catalitzadora que tenen en els discursos de poder i de violència per aprofundir en la creació de noves perspectives des de la pintura.

Segons l'artista, "si bé els mitjans han ajudat que alguns sectors de la població accedeixin a un art més popular, han contribuït també a la desinformació". Per això, plantejar nous interrogants converteix aquest projecte en un experiment de creació de noves realitats que han de ser desxifrades pels espectadors.

L’horari de l’exposició és de dilluns a divendres, de 18 a 20:30 h; dissabtes, d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h. La Sala Portal del Pardo estarà tancada els diumenges i festius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: