Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exposició fotogràfica 'InstaCovid' arriba aquest dimarts a la plaça Corsini

La mostra reuneix fotografies en blanc i negre que els usuaris de la xarxa social van enviar a Bandera Negra durant els mesos de confinament

Una de les fotografies de l'exposició 'InstaCovid' Una de les fotografies de l'exposició 'InstaCovid' BANDERA NEGRA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Agost 2020 11:20

L’Associació cultural Bandera Negra anuncia la inauguració de l’exposició 'InstaCovid', aquest dimarts 18 d’agost, a les 20h, a la plaça de Corsini de Tarragona. L’exposició és el resultat final del projecte que va començar el passat més d’abril a Instagram, amb una selecció de 50 fotografies.

'InstaCovid' consisteix en un conjunt de fotografies en blanc i negre que els usuaris de la xarxa social van enviar a Bandera Negra durant els mesos de confinament i intentar, tots junts, lluitar amb la monotonia i repetició dels dies que vam passar tots plegats tancats. El projecte pretén captar les diferents maneres en que la gent ha viscut aquesta inesperada i excepcional situació. Com diuen els seus promotors, es tracta "d'immortalitzar, a través de la fotografia, com hem viscut, i superat, el confinament i de com superarem el coronavirus".

L’esdeveniment consistirà en un recorregut que començarà i acabarà en la plaça de Corsini, on es podran veure les 50 fotografies seleccionades amb els artistes convidats.

Degut a la situació actual l’aforament serà limitat i es respectaran les mesures de seguretat convinents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: