Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Tarragona Dibuixa' al Centre Cultural del Catllar

El col·lectiu d'art urbà inaugura una exposició de dibuixos i aquarel·les, aquest divendres 14 d'agost, que es podrà veure fins el 22 d'agost

Una bona part dels dibuixos i aquarel·les de l'exposició estan fets al Catllar Una bona part dels dibuixos i aquarel·les de l'exposició estan fets al Catllar TARRAGONA DIBUIXA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 13 Agost 2020 19:50

Coincidint amb la Festa Major del Catllar, el grup d'art urbà 'Tarragona Dibuixa' presentarà una exposició de dibuixos i aquarel·les. La mostra, que s'inaugurarà aquest divendres 14 d'agost, a les 20h, al Centre Cultural del Catllar, es podrà visitar del 15 al 22 d'agost. En aquesta exposició s'hi podran veure treballs d'una dotzena de membres del grup i la majoria de dibuixos estan fets al Catllar.

En el cartell de la mostra s'explica: "Aquesta exposició ha estat realitzada per persones amb inquietuds artístiques que han desenvolupat el seu sentiment d'una forma natural damunt del paper per transmetre el que veuen amb els ulls i reflectir-ho gràficament".

El Catllar exposició Tarragona Dibuixa

Tarragona Dibuixa, art urbà

'Tarragona Dibuixa' és una associació que agrupa persones amb inquietuds artístiques, que es troba per dibuixar en diversos espais de Tarragona i de poblacions del voltant. El grup intercanvia experiències i tècniques de dibuix i pintura. També comparteix les sortides i dibuixos que fan a través de les xarxes socials de Tarragona Dibuixa USK (Facebook) i Tarragonadibuixa (Instagram).

El col·lectiu d'art urbà forma part del moviment Urban Sketchers (USK) i, per aquest motiu, té força relació amb altres grups de sketchers (dibuixants) d'arreu de Catalunya i de diversos països. 

Tarragona Dibuixa aconstuma a reunir-se per pintar dos cops al mes, però també fan sortides amb grups d'altres ciutats amb qui comparteixen l'afició pel dibuix. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: