Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Deu del Vendrell tornarà a repetir l’experiència de treure una obra al carrer

L’obra escollida s’exposarà a la plaça Nova, aquest divendres 3 de juliol, a partir de les 18h

Es desconeix quina és l'obra que es treurà al carrer Es desconeix quina és l'obra que es treurà al carrer MUSEU DEU
Art Redacció Infocamp
Dijous, 02 Juliol 2020 14:30

El passat 12 de juny, el Museu Deu va treure una obra d’art al carrer, al bell mig de la plaça Nova del Vendrell per tal que tothom pogués dir la seva. Algunes persones només miraven, d’altres s’apropaven amb incertesa, uns van seure per esplaiar-se parlant de sensacions i sentiments, però tots van poder gaudir de veure art al carrer, d’admirar una obra d’art que és de tothom. Els espectadors van utilitzar moltes paraules com pena, tranquil·litat, París, tristesa, confinament, borratxera, absència, etc. Paraules vinculades amb una pintura on no calia saber ni l’autor, ni la història del quadre per tal de crear un diàleg entre l’obra d’art i l’espectador.

Aquest divendres 3 de juliol, a les 18h, el museu repetirà l’experiència i tornarà a treure una obra d’art a la plaça Nova, perquè tothom la vegi, la contempli i pugui dir la seva; no cal entendre d’art, simplement cal “sentir” perquè com diu Ramon Gener, “en l’art tot és sensació, tot és emoció. L’obra d’art depèn del sentiment i l’emoció de l’espectador”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: