Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Parlem Contemporani? arriba al Convent de les Arts d'Alcover amb tres escoles de la demarcació

La darrera sessió del tercer cicle d'arts visuals arribarà aquest dissabte 15 de febrer, a les 11.30h

El tercer cicle d'arts visuals finalitza aquest dissabte al Convent de les Arts d'Alcover El tercer cicle d'arts visuals finalitza aquest dissabte al Convent de les Arts d'Alcover CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Febrer 2020 00:26

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest dissabte 15 de febrer, a les 11.30h, la darrera de les sessions del cicle d'Arts visuals 'Parlem Contemporani?' El tercer cicle es clourà amb la participació de les tres escoles que han acompanyat la proposta d'ençà que es va iniciar i que ens presentaran els seus treballs creats ex-professo. 

L'Escola tècnica superior d'Arquitectura de la URV, a través dels seus alumnes de 1r cicle, ens rebrà al claustre amb 'Embolica que fa fort' ,una instal·lació al voltant de la morfologia dels objecte d'ús domèstic.
 
L'Escola d'Art i Disseny de Reus presenta una instal·lació col·lectiva dels alumnes del cicle d'Infografia '3D. Phantom Shots' utilitza tècniques properes al “found footage” i el collage, per mostrar els elements de control i vigilància de la societat actual.
 
I els alumnes del cicle d'Arts al Mur de l'Escola d'Art i disseny de Tarragona presenten 'Reminiscència' ,una exposició col·lectiva de treballs individuals vinculats a l'espai arquitectònic, social i històric del Convent de les Arts, també al seu entorn natural i humà.
 
A més, per engegar la sessió, arriba Bambola Machine, col·lectiu de recerca escènica a cavall entre Valls i Barcelona, que performarà 'Cosi Fan Tutti' ,una peça que ens proposa un retrobament amb el cos desdoblat. "Situats en el moment impossible en que irromp el reflex del mirall, dilatat en el temps".

Aquest acte és gratuït i finalitzarà amb un vermut-col·loqui sobre les diferents instal·lacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: