Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pessebre de Sorra de la Pineda es podrà visitar fins al 6 de gener

Set artistes d'arreu d'Europa protagonitzen enguany la construcció del Parc del Pinar de Perruquet

Imatge d'una obra del Pessebre de Sorra de la Pineda d'enguany Imatge d'una obra del Pessebre de Sorra de la Pineda d'enguany TURISME LA PINEDA PLATJA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Desembre 2019 16:57

El Pessebre de Sorra s'ha instal·lat un any més al Parc del Pinar de Perruquet per mostrar les espectaculars escultures de sorra que es podran visitar fins el proper 6 de gener. En paral·lel s'organitzen diverses activitats familiars perquè grans i petits gaudeixin d'aquesta tradició vila-secana.

Diversos artistes de diferents països donen forma a la sorra per obtenir un grup escultòric únic i diferent, aconseguint un resultat sorprenent pels visitants que només es desvetllarà a mesura que les escultures es vagin alçant. Enguany, ens visiten un total de set artistes provinents de Bèlgica, Holanda, Dinamarca, Portugal, Letònia i també de casa nostra.

El Pessebre de Sorra tindrà unes dimensions de 230m2 de superfície i estarà format per 280m3 de sorra, fet que suposa manipular i treballar amb més de 400 tones de sorra.

Activitats familiars

En paral·lel, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat diverses activitats familiars gratuïtes. El passat14 de desembre van tenir lloc unes cantades de nadales a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca, mentre que el dissabte 21 de desembre va ser el torn dels Cantaires de la Pineda.

A més, donarem la benvinguda al 2020 amb diversos tallers infantils de temàtica nadalenca. Els dies 2, 3, i 4 de gener, a les 11.30 h, grans i petits podran deixar volar la imaginació i creativitat als tallers de 'Decoració per l’arbre de Nadal', 'Fem postals de felicitació de Nadal' i 'Xapes nadalenques' respectivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: