Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les arts visuals s'instal·laran de nou al Convent de les Arts d'Alcover

El cicle 'Parlem Contemporani?' es reprèn amb una nova sessió, aquest dissabte 30 de novembre, a les 11:30h

El cicle d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' es reprèn aquest dissabte al Convent de les Arts El cicle d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' es reprèn aquest dissabte al Convent de les Arts CONVENT DE LES ARTS
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Novembre 2019 08:47

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest dissabte 30 de novembre, una nova edició del cicle Parlem Contemporani?', la programació estable d'Arts visuals. L'acte, totalment gratuït, s'iniciarà a les 11:30h amb la sessió número 13, la tercera d'aquesta tercera edició, amb quatre propostes de creadors del Camp, en situacions i registres ben singulars.

Obrirà (i probablement clourà) la sessió, al claustre, l'Anton Roca amb una acció realitzada amb rigor i mètode científic contra una planta (Eriobotrya japonica), amb un temps dilatat i per a un flux de persones no aspectants, sinó passants. Desvinculades. Esdevenint fecunda profunditat, "metàfora de la destrucció sistemàtica a la qual assistim quotidianament a escala global".

Més amunt, i intitulant-ho 'border-top: 1PX DOTTED #000000' l'Aureli Ruiz proposa una relectura i adaptació als espais del Convent dels dispositius-obra del projecte LoveIndifference exposats consecutivament, els anys 2007 i 2008. L'afecte, l'amor, el conflicte, l'obsessió, la tensió, la violència, les tecnologies comunicatives globals.

Per a aquesta sessió, s'estrenarà la col·laboració amb el Museu d'Art Modern de Tarragona, que cedeix una instal·lació de l'Ester Ferrando, una peça sense títol que ens remet a un objecte vinculat a la cambra de bany, evocant així un espai d'intimitat, de trobar-se un mateix. El bany com a element purificador mitjançant l’aigua. La identitat, la construcció/evolució d'aquesta, relacionada amb el bany com a metàfora de purificació i canvi constant.

Finalment el Jordi Llort Figuerola ens oferirà poder interactuar, "en un gest intimista i alhora voyeur" amb 'Aquell instant etern', una vintena dels seus Diaponanogrames, un Orgasmagrama i un Metaquadre finalista de la darrera biennal del MAMT; "moments de lucidesa o d'embriaguesa que l'espectador pot observar com si tingués una màquina del temps
a les seves mans".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: