Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà torna amb una inauguració molt especial

Tres joves talents aportaran art, música i vi en l'acte que tindrà lloc, aquest divendres 29 de novembre, a la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc

L'artista Maria Pontnou Bartolí, que participarà en la inauguració de la mostra, va guanyar el concurs de cartells de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt del 2018 L'artista Maria Pontnou Bartolí, que participarà en la inauguració de la mostra, va guanyar el concurs de cartells de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt del 2018 ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dijous, 28 Novembre 2019 13:03

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc i vins i caves Portell de Sarral, organitza la 16a Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà. L'acte d'inauguració tindrà un format jove aconseguint reunir en un espai emblemàtic, la botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc, diferents manifestacions i representacions artístiques juvenils.

Enguany la Maria Pontnou Bartolí de Santa Coloma de Queralt participarà a la Mostra d'Art per tal d'exposar la seva obra que consta de treballs de disseny gràfic i d'arts plàstiques.

Art, música i via, a la inauguració

Aquest divendres 29 de novembre, a les 18:00h, a la Botiga del Sindicat de Vinaters de Montblanc, tindrà lloc l'acte d'inauguració de l'obra de la Maria Pontnou Bartolí. En aquest espai també tindrà lloc una petita cata de vi de producció jove amb l'"estupendo!" dels Gerida viticultors i tot amenitzat amb música en viu de la mà del jove pianista Marc Cubero.

L’objectiu de la Mostra d'Art és aplegar un conjunt d’obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.

Al llarg d’aquests anys d’organització de la Mostra un total de 18 joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra.

Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d’alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i aquest any disseny gràfic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: