Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alcalde de Salou inaugura la mostra 'FOTOSPORT 2018' a la Torre Vella

Es tracta de l’exposició Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport, que es podrà visitar fins el proper 14 de desembre, i que conté 47 obres guardonades de gran qualitat i bellesa artística

Fotografia de l’exposició Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport, 'Fotosport 2018' Fotografia de l’exposició Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport, 'Fotosport 2018' AJUNTAMENT DE SALOU
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Novembre 2019 17:09

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de l’àrea de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i d’altres edils i ediles del consistori, va inaugurar ahir al vespre a la Torre Vella la mostra FOTOSPORT 2018, exposició Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport, un esdeveniment que s’emmarca dins de la celebració del centenari del Club Natació Reus Ploms, esdevingut l’any passat.

                                                              Inauguració de l'exposició: 

Casanovas Granados Fotoesport

L’acte va comptar amb la presència de Josep M. Casanoves Dolcet, Artista de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic i Excel·lència per serveis prestats de la FIAP (AFIAP-EsFIAP); comissari de Fotosport i representant del Club Natació Reus Ploms.

Fins el proper 14 de desembre, es podrà veure un reculll de 47 obres guardonades en la darrera edició d’un concurs fotogràfic que ha obtingut la participació de 129 d’artistes de 32 països d’arreu del món, els quals han fet arribar 1599 obres.

Aquesta mostra de fotografia de caràcter esportiu i artístic s’inaugura a Reus, però és de caràcter itinerant i té el municipi de Salou com a seu des de 2002. Cal dir que l’any que ve se celebra el 50 aniversari de Fotosport, un certamen creat el 1970

                                      Fotografia exposada a 'Fotosport 2018': 

Fotosport 2018 ciclistes

Salou i l'esport

En els seus parlaments, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va destacar el caràcter artístic de l’exposició Fotosport i la funció de col·laboradors del comissari de l’exposició, Josep Maria Casanoves, i de la seva esposa.

El mandatari, aprofitant la temàtica de l’exposició, va recordar que “Salou és un municipi on l’esport, en general, i l’esport base juguen un paper fonamental, tenint en compte que és una destinació turística esportiva que disposa de la certificació en diverses modalitats, com el futbol, la vela lleugera i el cicloturisme”. Per tant, “la temàtica d’aquesta mostra és molt adient”, va afirmar Granados. Així mateix, va destacar el fet que les imatges recullen “expressions, sentiments i emocions que transmeten un gran missatge”, i, per això, esdevenen “una gran obra d’art”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Xavier Montalà, va qualificar les imatges com “d’espectaculars, amb un gran nivell d’expressivitat i que ens transmeten sensacions molt particulars”.

Finalment, el comissari Josep Maria Casanoves va assenyalar que “les imatges de la mostra ensenyen l’esforç des de molts punts de vista: l’alegria de la victòria, la tristesa de la derrota o l’emoció del públic”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: