Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per veure l'exposició de Guadalupe García Peñalver a Torredembarra

La Sala Lluís d'Icart (accés pel Pati del Castell) acull fins aquest dimecres 30 d'octubre la mostra de l'artista barcelonina

Fins al 30 d’octubre, la Sala Lluís d'Icart acull una exposició de quadres de l’artista barcelonina Guadalupe García Peñalver Fins al 30 d’octubre, la Sala Lluís d'Icart acull una exposició de quadres de l’artista barcelonina Guadalupe García Peñalver AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Octubre 2019 11:01

La Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra acull, fins al 30 d’octubre, una exposició de quadres de l’artista barcelonina Guadalupe García Peñalver.

Peñalver va estudiar Magisteri a l’Escola Universitària de Barcelona així com estudis musicals al Conservatori Superior de Música de Barcelona. Ha treballat com a mestra i professora d’idiomes a Catalunya. Desde l’any 2000 fins al 2010 va treballar als Estats Units impartint llengua castellana a alumnes de primària i secundària a Stamford, Connecticut. Va ser durant aquest temps que va començar la seva formació artística.

Els anys 2006 i 2007 col·labora en una exposició d’Art al Departament d’Educació de Stamford “ART FEST” on presentà algunes de les seves obres. El desembre de 2007 va participar en una exposició per promoure nous artistes a la Galeria NY Coo de Nova York. Els anys 2009 i 2010 va estudiar pintura a l’escola d’art “The Art Students League” de Nova York. L’any 2010 va tornar a Catalunya on va continuar la seva formació artística a l’Escola Mediterrània de Barcelona.

L’horari de visita de l’exposició és de dilluns a divendres, de 10 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: