Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La pintura "en moviment" de M. Jesús Pallarés Coll omple el Pati del Palau de la Diputació

La mostra, oberta al públic aquest divendres, es pot visitar fins al 3 de novembre

La sensació de moviment caracteritza moltes de les obres de la pintora tarragonina M. Jesús Pallarés Coll La sensació de moviment caracteritza moltes de les obres de la pintora tarragonina M. Jesús Pallarés Coll DIPTA.CAT
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Octubre 2019 11:20

La sensació de moviment –de les ones del mar, d'un raig d'aigua en una bassa, o d'uns cavalls al galop– caracteritzen moltes de les obres de la pintora tarragonina M. Jesús Pallarés Coll que es poden veure a l'exposició oberta al públic al Pati de la Diputació de Tarragona. La llum que impregna les pintures és una altra de les seves característiques, raó per la qual l'exposició s'anomena 'La impressió de la llum'. La mostra va començar a caminar dijous al vespre, i es podrà visitar fins al 3 de novembre en aquest espai polivalent de la Diputació.

Maria Jesús Pallares exposició

'La impressió de la llum' s'ha presentat al públic en un acte amb la participació de l'artista, acompanyada del diputat delegat dels Serveis d'Assistència al Ciutadà, Joan Josep Garcia, i del professor del cicle formatiu del grau superior de Pintura de l'Escola d'Art de la Diputació a Tarragona Àlvar Calvet, el qual va presentar les nombroses persones que no van voler perdre's aquesta obertura. L'exposició consta d'una cinquantena d'olis i aquarel·les de diferents mides i temàtiques: retrats, paisatges, edificis, natures mortes, activitats... 

M. Jesús Pallarés Coll s'ha format a diferents escoles d'art de Catalunya, entre les quals l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. L'autora forma part de l'associació Pinzell Trempat, de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: