Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inaugura la X Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell

La Sala Portal del Pardo acollirà aquest divendres 4 d’octubre la inauguració de l’exposició dels ceramistes seleccionats i el lliurament de premis

Cartell de la X Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell Cartell de la X Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 03 Octubre 2019 21:29

El proper divendres 4 d’octubre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell, tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels ceramistes seleccionats pel Jurat de la X Biennal Internacional de Ceràmica.

Durant l’acte de la inauguració de l’exposició, el Jurat donarà a conèixer els tres guanyadors de la X Biennal Internacional de Ceràmica. Els tres premiats d’aquesta edició de la Biennal s’emportaran els següents premis: el primer premi, 4.000 €; el segon premi, 2.500 €, i el tercer premi, 1.000 €. A més, tots tres guanyadors compartiran una exposició conjunta (el setembre del 2020), amb l’edició d’un catàleg que inclourà fotografies de les obres que s’exposaran, realitzades per un fotògraf professional, i un text de cada artista.

L’exposició de la X Biennal Internacional de Ceràmica romandrà oberta fins al 4 de novembre de 2019.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: