Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Willy Pérez i David Callau oferiran un col·loqui artístic a Cambrils

L’intercanvi cultural entre creadors plàstics tindrà lloc, aquest dimecres 2 d'octubre, a les 20h, al Centre Cívic Les Basses

L’artista dominicà participa en l’exposició col·lectiva 'Del Caribe al Mediterráneo', que es pot veure al Club Nàutic L’artista dominicà participa en l’exposició col·lectiva 'Del Caribe al Mediterráneo', que es pot veure al Club Nàutic CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Octubre 2019 18:26

L’artista dominicà Willy Pérez i el cambrilenc David Callau protagonitzaran un col·loqui-intercanvi cultural al voltant del projecte 'Del Caribe al Mediterráneo'. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cívic Les Basses de Cambrils, aquest dimecres 2 d’octubre, a les 20 hores.

Durant el col·loqui, presentat per David Callau, Willy Pérez parlarà de l’exposició col·lectiva 'Del Caribe al Mediterráneo', que es va inaugurar el 30 de setembre al Saló Social del Club Nàutic de Cambrils, i que compta amb la participació de pintors dominicans i cambrilencs de gran trajectòria.

La iniciativa, impulsada per l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils, s’emmarca en l’objectiu de promoure l’art i convertir els centres cívics en un espai d’intercanvi cultural i social, ja que la creació d’espais de trobada facilita que sorgeixin projectes que poden construir societats més justes i igualitàries.

El projecte 'Del Caribe al Mediterráneo' va néixer gràcies a l’intercanvi cultural entre artistes plàstics tarragonins i dominicans amb l’exposició col·lectiva “Cruzando fronteras” organitzada entre el Colegio Dominicano de Artistas Plásticos (CODAP) i l’Associació Cultural Tarraco Art. El 2017 els artistes plàstics tarragonins van exposar les seves obres a la República Dominicana i quasi dos anys després, aquest mes de juliol, els creadors dominicans han exposat a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Tarragona i al Centre d’Informació Turística.

 

Aprofitant que les obres d’aquests artistes són a Tarragona, des del Consolat Dominicà de Barcelona, s’organitza ara aquesta mostra col·lectiva amb artistes de Cambrils. Els artistes participants són els dominicans Willy Pérez, Luis José Aguasvivas Nuñez, Miguel Gómez, Freddy Javier, Iris Pérez, José Ramón Medina, Odalis Lugo, Lizett Mejía i Judith Mora i els cambrilencs Dolors Castells, Alberto Insa i Laura Alvarez Keller. L’objectiu és promoure l’art dominicà i estrènyer llaços culturals amb Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: