Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona acull el lliurament dels premis del 4t Concurs de Pintura de Mútua Catalana

Eduard Virgili és el guanyador, Rosa Solano obté el segon premi i Rita Sala s'emporta el guardó de dibuix i gravat / Les millors obres es poden veure al Tinglado 1 del Port fins al 29 de setembre

Els premiats i premiades del 4t Concurs de Pintura de Mútua Catalana Els premiats i premiades del 4t Concurs de Pintura de Mútua Catalana PORT DE TARRAGONA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Setembre 2019 08:35

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha assistit aquest dimarts al lliurament de premis del Quart Concurs de Pintura i de la tercera edició del de Dibuix i Gravat de Mútua Catalana adreçat a artistes de Catalunya i del conjunt de l'Estat espanyol. L'obra 'En el blau està la llibertat', d'Eduard Virgili, ha guanyat el quart premi dotat amb 3.000 euros. El segon premi, de 1.200 euros, ha estat per Rosa Solano amb la peça 'Tiempo entre costuras'. I, a la categoria de dibuix i gravat, dotada amb 1.000 euros, la guanyadora és Rita Sala amb l'obra 'El traspàs'.

En aquesta edició, hi han participat 130 obres i, en particular, els organitzadors destaquen l'augment en la categoria de gravat. Els noms dels premiats s'han donat a conèixer durant l’acte celebrat aquest dimarts al vespre, abans de la inauguració de l'exposició al Tinglado 1 del Port de Tarragona que acull una selecció de les millors obres presentades a la convocatòria.

Enguany, la Fundació Mútua Catalana ha augmentat els guardons fins a la xifra global de 5.200 euros amb la voluntat d'estimular el talent dels artistes d’arreu de l’estat. El president de l’APT, Josep Maria Cruset, ha destacat l’aposta cultural del Port de Tarragona i ha fet un reconeixement a totes les persones que fan possible aquest les activitats que uneixen el port amb la ciutat al Moll de Costa. Cruset ha felicitat la Fundació Mútua Catalana pel Concurs i per la seva aposta per fomentar el talent artístic. El president de la fundació, Pere Jornet, ha agraït la implicació de l'Autoritat Portuària de Tarragona, s'ha mostrat satisfet de l'evolució del certamen i s'ha compromès a fer-lo cada cop més atractiu amb un progressiu increment de les dotacions.

Exposició al Tinglado 1

La mostra al Tinglado 1, que també presenta les millors obres del concurs de pintura ràpida organitzat pel Rotary Club Tarragona sobre edificis modernistes, estarà oberta fins diumenge 29 de setembre i romandrà oberta de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hortes i, el diumenge, d’11 a 14 hores. L’entrada és gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: