Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'artista Jordi Abelló presenta el documental 'Arquitectures' a Tarragona

Serà aquest dimarts 17 de setembre, a les 19h, a la Sala d’actes de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

'Arquitectures' és l'últim documental de l'artista Jordi Abelló Vilella 'Arquitectures' és l'últim documental de l'artista Jordi Abelló Vilella COAC
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Setembre 2019 08:10

L'artista reusenc Jordi Abelló Vilella ens presenta el seu últim treball, el documental 'Arquitectures', aquest dimarts 17 de setembre, a les 19h, a la Sala d'actes de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).

Es tracta d'una sèrie que gira al voltant del seu particular imaginari amb dissenys que evoquen espais, formes, estructures i configuracions de diferents aparences i perfils. Un treball ideat al llarg d’aquest últim any que conclou amb un documental i que ara dona a conèixer en aquest acte al Col·legi d’Arquitectes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: