Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les arts visuals es donen cita al Convent de les Arts d'Alcover

El tercer cicle del 'Parlem Contemporani?' s'inaugurarà aquest dissabte, a les 11:30h / Enguany es dedicarà a passejar pel temps, el material, la indústria, la cultura i la política

El cicle es dedicarà enguany a passejar pel temps, el material, la indústria, la cultura i la política El cicle es dedicarà enguany a passejar pel temps, el material, la indústria, la cultura i la política CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 13 Setembre 2019 18:03

El Convent de les Arts d'Alcover donarà el tret de sortida al tercer cicle del 'Parlem Contemporani?', la programació estable d'arts visuals. Aquest dissabte 14 de setembre es durà a terme la inauguració de la 11a edició que es dedicarà a passejar pel temps, el material, la indústria, la cultura, la política, etc. L'acte, totalment gratuït, s'iniciarà a les 11:30h amb la sessió-vermut.

Els projectes que en formaran part seran el de Robert Pous amb les seves Morfologies del Temps, peces acabades i peça en acció; i en acció, l'Eva Evitzcaya performant el seu "TEMPSSSsss...". Per altra banda, el Museu de Valls, cedirà l'or, el 'Gold 20' de l'Ainara Elgoibar, i al Claustre, la casa us convida a "Panem? et Circenses".

Aquest cicle  pretén mantenir les portes obertes als artistes visuals de disciplines i indisciplines diverses, per fer-los copartíceps de la seva pròpia maduració; un projecte encara incipient, però amb vocació de llarg recorregut.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: