Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Comarcal de Montblanc dedica una exposició a Iago Pericot

L'exposició en homenatge a l'artista s'inaugurarà aquest diumenge 1 de setembre, a les 12:30h, i es podrà visitar fins al 10 de setembre

'Intolerancia', una de les obres de Iago Pericot 'Intolerancia', una de les obres de Iago Pericot ARXIU / IAGO PERICOT
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 31 Agost 2019 10:47

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà organitza diversos actes emmarcats dins el programa de la Festa Major de Montblanc, entre els que destaca l'exposició de l'artista Iago Pericot, que s'inaugurarà el proper diumenge 1 de setembre, a les 12:30h.

Iago Pericot (1929-2018) va ser un escenògraf, figurinista, director de teatre, pedagog, pintor i sobretot...home lliure. Dins la intensa activitat del Iago Pericot, el Museu Comarcal ha organitzat una exposició dedicada a la seva producció com a pintor. A la planta baixa del museu s’hi trobarà part de l’obra de l’artista, tot i que es podrà gaudir del gruix de l’exposició a la Sala París (Plaça Major de Montblanc), des de l’1 de setembre fins al 10 de setembre.

A banda de l’exposició, s’han programat dos actes més, una taula rodona i la projecció del documental d’ Albert folk, 'Iago Pericot. La conquesta de la innocència'.

El diumenge 1 de setembre, coincidint amb la inauguració de l’exposició, es celebrarà una dissertació sobre la figura de Iago Pericot a càrrec de Josep Bracons, Josep Escrig, Joan Fuguet, Sergi Mateu i Jordi Perciot.

Finalment, el 10 de setembre, a les 19:00h, tindrà lloc la projecció del documental 'Iago Pericot. La conquesta de la innocència'. L’acte serà presentat pel director del documental, Albert Folk. En acabar la projecció, tindrà lloc un col·loqui moderat pel mateix Folk.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: