Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre el període d'inscripcions a les Aules Artístiques del Vendell

Les matrícules es poden fer, a partir del dilluns 9 de setembre, a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24)

Imatge d'arxiu d'obres treballades en un taller de Aula Fenosiana d’Escultura del Vendrell Imatge d'arxiu d'obres treballades en un taller de Aula Fenosiana d’Escultura del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Agost 2019 11:58

A partir del dilluns 9 de setembre, ja es podran fer les matrícules per a les Aules Artístiques a la Regidoria de Cultura del Vendrell (La Rambla, 24). Les classes s’iniciaran el dilluns 16 de setembre.

L’Aula de Ceràmica es troba a l’avinguda de les Escoles, número 19, i la mestra és Inga Freitas. Es fan tallers de creació amb el fang com a material d’expressió artística. També es treballa l’experimentació amb el fang amb l’ajuda d’altres materials: pintures, esmalts,...

       Imatge d'arxiu d'un taller de l'Aula de Ceràmica del Vendrell: 

aules artístiques Vendrell

L’Aula Fenosiana d’Escultura està situada a l’edifici de l’Antic Hospital de la carretera de Santa Oliva, número 27, i el mestre és Philippe Lavaill. Allí s'hi farà un taller d’escultura on familiaritzar-se amb els diferents referents escultòrics, conèixer els processos i crear en tres dimensions.

Els horaris de les aules es poden consultar al web municipal.

Per a la matrícula cal portar fotocòpia del DNI de l’alumne/a i del pare, mare o responsable, fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne/a (en cas de ser menor) i fotocòpia del número de compte bancari per a la domiciliació dels rebuts.

Per a més informació, cal adreçar-se a la Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84 i c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la pàgina web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: