Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Castell del Cambrer exposa dos nous murals

Les obres van ser pintades a la plaça Catalunya per Associació Cultural Pinzell Trempat de Reus i es podran visitar fins el 13 de juliol

Artistes de l’Associació Cultural Pinzell Trempat es van trobar a la plaça Catalunya de Reus per fer dos murals amb motiu dels actes previs de la Festa Major Artistes de l’Associació Cultural Pinzell Trempat es van trobar a la plaça Catalunya de Reus per fer dos murals amb motiu dels actes previs de la Festa Major REUS.CAT
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juliol 2019 16:09

El Castell del Cambrer s'obrirà fins al dia 13 de juliol per a l'exposició de dos murals pintats per l' Associació Cultural Pinzell Trempat de Reus. Es tracta d'una experiència duta a terme amb motiu de la Festa Major de Sant Pere.

El passat 15 de juny, diferents artistes de l’Associació es van trobar a la plaça Catalunya sota la direcció artística de Marta Argentina. Es van realitzar dos murals amb motiu dels actes previs de la Festa Major i les obres s’han instal·lat al Castell del Cambrer per a que qualsevol persona interessada pugui admirar-los.

L’horari d’exposició serà, de les 17 a les 20h, i l’entrada serà gratuïta.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: