Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Exposició d’Ismael Lozano i Félix Lozano, a la Sala Lluís d’Icart de Torredembarra

'Processos intuïtius' és una mostra de pintures i escultures que es podran veure fins l'11 de juliol

La Sala Lluís d’Icart (accés pel Pati del Castell) acull la mostra La Sala Lluís d’Icart (accés pel Pati del Castell) acull la mostra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juny 2019 09:17

La Sala Lluís d’Icart acollirà, fins l’11 de juliol, l’exposició 'Processos intuïtius de creació', una mostra de pintures i escultures dels artistes Ismael Lozano i Felix Lozano, en les seves pròpies paraules: “un exercici d’intuïció constructiva en la qual es visualitza una forta reminiscència surrealista”.

Tots dos cerquen posar a prova el seu potencial creatiu a partir de dos mitjans ben diferents: en Félix Lozano amb l’escultura, acoblant elements de l’activitat agrícola ja en desús, i l’Ismael Lozano partint del Test de Rorschach i de l’atzar pictòric que proporcionen les taques de tinta.

En Félix composa màscares, expressions de vida que permeten visualitzar i reconèixer diversos personatges. El seu medi ens transporta al París surrealista de principis del segle XX i posa en valor l’exòtic l’art japonès i africà. Són màscares primigènies, sense nom i amb múltiples rostres que permeten reconèixer a algú diferent, un personatge de còmic, de pel·lícules, un conegut, etc.

L’Ismael ens proposa un retrobament amb les tècniques més atzaroses del surrealisme, tot posant a prova el seu potencial creatiu a partir d’un fet incontrolat i espontani. És un retrobament amb la ingenuïtat i amb la sensibilitat infantil d’un acte incontrolat. Són experiments cecs de simetries bilaterals, que neixen de la superposició de tintes.

L’horari de visita de l’exposició, que presenta la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra, és de dilluns a divendres, de 10 h a 20.30 h, a la Sala Lluís d’Icart (accés pel Pati del Castell).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: