Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘What a Shitshow’, la nova exposició d’il·lustració i disseny al Centre d’Art de Tarragona

L’alcalde inaugurarà la mostra aquest divendres 21 de juny, a les 19 h, al Tinglado 2

Imatge de la mostra 'What a Shitshow' Imatge de la mostra 'What a Shitshow' AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 20 Juny 2019 17:55

El Centre d’art de Tarragona acull una nova exposició anomenada ‘What a Shitshow’, de la dissenyadora catalana Maria Montes, inspirada en el disseny, el lettering i la il·lustració. L’acte inaugural anirà a càrrec de l’alcalde, Pau Ricomà, aquest divendres 21 de juny, a partir de les 19 h, al Tinglado 2 del Moll de Costa.

Maria Montes és una dissenyadora i artista catalana que viu a Austràlia des de l’any 2006. La seva obra inclou treballs de cal·ligrafia, lettering, il·lustració, disseny tèxtil i disseny de tipografies. Al Tinglado 2 es podran veure els últims cinc anys de la seva producció artística que tenen com a fil conductor el llenguatge, les dites populars i l’escatologia catalana com a identitats culturals.

Horaris i entrada

‘What a Shitshow’ es podrà veure fins el 25 d’agost amb entrada lliure. Els horaris de visita són de 17 h a 20 h, de dimarts a dijous; d’11 h a 13 h i de 17 h a 20 h, de divendres a dissabte; i d’11 h a 14 h els diumenges i festiu.

L’exposició és una producció del Centre d’Art de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb el suport del Centre d’Art La Panera, Institut Guindàvols Lleida i The Design Conference Brisbane.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: