Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Florits. Art al Barri' deixarà dues obres de forma permanent al Barri Antic de Valls

La Mostra d'Intervencions Artístiques es reinventa i oferirà la intervenció dels artistes locals i un muralista contemporani convidat

Presentació de la nova edició de 'Florits. Art al Barri', amb el regidor en funcions de Turisme de Valls, Òscar Peris, i membres de l'organització Presentació de la nova edició de 'Florits. Art al Barri', amb el regidor en funcions de Turisme de Valls, Òscar Peris, i membres de l'organització AJUNTAMENT DE VALLS
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Juny 2019 21:28

La Mostra d’Intervencions Artístiques 'Florits. Art al Barri', que organitza l'Associació Barri Antic de Valls, amb el suport de l'Ajuntament de Valls es celebrarà el 9 de juny i enguany canvia el format, a més de concentrar tot els actes en un dia. La iniciativa deixarà de ser un concurs d’intervencions artístiques efímeres i en aquesta edició les intervencions quedaran de forma permanent en dos espais del Barri Antic.

Els artistes locals multidisciplinaris Xavier Cendrós i Medir Cucurull decoraran, amb la col·laboració dels veïns que ho desitgin, una paret del carrer Peixateria, cantonada amb el carrer Espardenyers i l’artista del Bages, Berni Puig, pintarà un mural a una paret de la zona de l'aparcament del carrer Sant Antoni.

Berni Puig (Castellbell i el Vilar, 1990) és il·lustrador, muralista i gravador. Puig fa murals en espais industrials abandonats i ha endegat el projecte editorial Hòstia Santa, una microeditorial per publicar llibres, fanzines i làmines d’artistes de la Catalunya Central. Des des de fa un parell d’anys viu al Konvent.0, un antic convent de monges de finals del segle XIX reconvertit en un centre artístic multidisciplinari a Cal Rosa, a Berga.

L’artista trasllada les seves obres fora del taller, en murals de gran format, en llocs remots i abandonats de la Catalunya interior i aquesta vegada deixarà la seva empremta colorista al Barri Antic de Valls.

L’objectiu de l’Associació del Barri Antic de Valls amb aquesta iniciativa és treballar per difondre una imatge positiva del barri a tota la ciutadania, partint de l’art com a eix dinamitzador. A més de les intervencions, el 9 de juny “Florits. Art al Barri” ha preparat una ruta de dones vallenques, un taller de jocs tradicionals, un taller de dansa i un de pintura creativa. En acabar, es farà el vermut i Festa Florits i el dinar popular de primavera al carrer de Sant Antoni. Els tiquets per al dinar ja estan a la venda al Safareig, l’Aparador, Disbo Vives i el Forn Pié.

A la tarda, es presentarà el nou equip de treball del Barri Antic i s’inaugurarà de forma oficial el mural de l’artista convidat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: