Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Restauren el grafit del Seguici Festiu de la façana posterior de l’Ajuntament de Reus

La pintada es fa fer l’any 2009 i el pas del temps n’havia deteriorat alguna de les seves parts

Treballs de restauració del grafit dedicat al Seguici Festiu que hi ha a la façana posterior de l’Ajuntament, entre el carrer del Metge Fortuny i el carrer d’Aleus Treballs de restauració del grafit dedicat al Seguici Festiu que hi ha a la façana posterior de l’Ajuntament, entre el carrer del Metge Fortuny i el carrer d’Aleus REUS.CAT
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Juny 2019 18:34

L’empresa Murals de Tarragona ha restaurat el grafit dedicat al Seguici Festiu que hi ha a la façana posterior de l’Ajuntament, entre el carrer del Metge Fortuny i el carrer d’Aleus.

La pintada es fa fer l’any 2009 i el pas del temps n’havia deteriorat alguna de les seves parts, amb la qual cosa es va considerar necessari fer-ne una restauració. El grafit mostra una reproducció d’alguns dels elements del Seguici Festiu de la ciutat. Concretament hi són representats els Gegants, els Nanos, la Mulassa, el Drac i l’Àliga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: