Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exposició sobre la trajectòria artística d’Alfred Figueras al Museu Deu finalitza amb un taller infantil

Aquest diumenge 28 d’abril es clausurarà l’exposició temporal 'Alfred Figueras: artista convidat'

Els nens i nenes de 5 a 7 anys descobriran 'L’ànima de Cézanne' Els nens i nenes de 5 a 7 anys descobriran 'L’ànima de Cézanne' CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 27 abril 2019 11:35

Aquesta mostra, nascuda com a fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Ajuntament del Vendrell, ha mostrat la trajectòria artística del pintor Alfred Figueras (1898-1980) amb gairebé una trentena d’obres. La mostra ha anat acompanyada de diverses activitats com ara una visita guiada i un taller infantil d’experimentació artística sobre el cubisme.

Continuant amb el nou projecte del Museu Deu 'El petit museu' (el programa d’experiències artístiques per tal de conèixer el nostre patrimoni a través de l’art, la música, la literatura, el cinema i la cultura digital adreçat a nens i famílies), el dissabte dia 27, a les 17:30 h, els nens i nenes de 5 a 7 anys descobriran 'L’ànima de Cézanne', una proposta per potenciar la curiositat dels infants vers l’obra, la vida i les motivacions artístiques de Paul Cézanne a través del joc, les formes i el color.

La durada de l’activitat és d’una hora i el preu és d’1 euro. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon 977 666 308 o al c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: