Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes de l’Escola d’Art del Vendrell exposen els seus treballs a la Sala Portal del Pardo

La mostra s’inaugura aquest divendres, 26 d’abril, a les 20 h, i es podrà visitar fins a l’11 de maig

L'exposició es podrà veure a la Sala Portal del Pardo del Vendrell L'exposició es podrà veure a la Sala Portal del Pardo del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Art Redacció Infocamp
Dijous, 25 abril 2019 10:24

Un any més, l’Escola d’Art Apel·les Fenosa del Vendrell mostra els treballs confeccionats al llarg del curs pels alumnes de la mateixa escola i de les escoles Àngels Garriga, Teresina Martorell i Garbí. L’exposició s’inaugurarà aquest divendres 26 d’abril, a les 20h, a la Sala del Portal del Pardo i es podrà visitar fins a l’11 de maig.

Aquests treballs reflecteixen el despertar de la curiositat i l’interès per l’art a partir de dibuixos, pintures i collages, entre altres. Conformen una experiència útil per al desenvolupament i l’educació de la sensibilitat, a través de la manipulació de colors, formes, textures, volums, etc.

Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa

L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa, a càrrec de Dolors Escoté i Joaquim Milà, especialitzada en la tècnica artística del dibuix, la pintura i l’esmalt, és un espai d’aprenentatge que vetlla perquè siguin respectades les capacitats i les necessitats de cadascú a través de l'atenció individualitzada.

L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte, de 17 h a 20 h, i dissabte i diumenge d’11 h a 14 h. L’1 de maig la sala romandrà tancada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: