Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un nen amb Transtorn de l’Espectre Autista inaugura la seva mostra de pintura a Cambrils

L’exposició de Pere Rebull Kvasnitskaya es podrà veure a partir d’aquest dimarts, 2 d’abril, a les 19 h, a la Biblioteca Pública municipal de Cambrils Josep Salceda i Castells

La Biblioteca Municipal de Cambrils acollirà l'exposició 'Els colors d'en Pere' La Biblioteca Municipal de Cambrils acollirà l'exposició 'Els colors d'en Pere' ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 02 abril 2019 10:19

L’exposició de pintura ‘El colors d’en Pere’ s’inaugura aquest dimarts, 2 d’abril, a partir de les 19 h, a la Biblioteca Pública municipal de Cambrils Josep Salceda i Castells, coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme. La mostra és un recull d’obres de Pere Rebull Kvasnitskaya, un cambrilenc de 12 anys amb Transtorn de l’Espectre Autista i alhora apassionat de la pinutra, a la qual dedica part del seu temps liure des del 2015.

L’artista, nascut l’any 2006, expressa la seva visió del món amb una gamma molt variada de colors alegres i atrevits. Des del 2015, ha combinat tècniques de pintura acrílica amb pintura a l’oli, i ha incorporat altres materials com els llapis de colors i de carbó. L’abril de 2016, va col·laborar amb l’aportació de diferents il·lustracions pel llibre ‘El viatge de l’Alba’, promocionat per la Diputació de Tarragona.

La seva col·lecció

En l’actualitat, Pere Rebull té una col·lecció de més de vint quadres de qualitat, basades en animals, paisatges, edificis i natura. En aquesta exposició, es pot veure la progressió de les seves obres. Una de les més destacades de l’últim any és ‘Calidoscopi’, que representa una composició molt personal de com pot veure el món un nen amb autisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: