Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nuri Mariné inaugura l’exposició 'La Cambrilenca és un quadro' al Centre Cultural de Cambrils

La mostra, que es podrà visitar fins al 23 d'abril, recull més de 40 il·lustracions protagonitzades per aquest personatge creat per la revista Le Nouveau Fanzine de Cambrils

Cartell de l'exposició 'La Cambrilenca és un quadro', de Nuri Mariné Cartell de l'exposició 'La Cambrilenca és un quadro', de Nuri Mariné CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 14 Març 2019 08:48

L’artista Nuri Mariné inaugura avui dimecres, 13 de març, a les 20 hores, l’exposició 'La Cambrilenca és un quadro', a la Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils (carrer Sant Plàcid 18-20). La mostra es podrà visitar fins el 23 d'abril de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

La Cambrilenca és el personatge que va crear l’artista quan va néixer la revista dedicada a la cultura Le Nouveau Fanzine de Cambrils, creada i dirigida per Marta Orós, que tenia espai per a l’esplai d'artistes, escriptors i amants de la música o el cinema. Cada mes, la Cambrilenca expressava un sentiment general, de vegades relacionat amb el clima, d'altres amb moments socials o comuns.

La mostra recull les 42 il·lustracions publicades a la revista des de l'abril de 2014 fins al març de 2018, amb alguna interrupció, i el cartell de l’exposició en format quadre creat especialment per a l’ocasió.

L'artista cambrilenca

Nuri Mariné és graduada en Procediments Pictòrics al Mur per l’Escola d’Art i Oficis de la Diputació de Tarragona i té una llarga trajectòria artística. És una artista polifacètica i àmplia dins els ventall de l’art amb il·lustracions, pintura, murals i imatges corporatives, entre altres. És una persona molt activa tant en la vessant creativa com en la de transmetre el seu art a través de l’ensenyament. Ha exposat a diferents sales de Catalunya i altres indrets com Madrid, Londres, Oyenhausen (Alemanya) o Tavira (Portugal). Ha guanyat el premi de pintura Vila de Cambrils en dues ocasions, 2001 i 2006. Té galeria i taller propi a Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: