Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d’Alcover acull el rodatge d’una peça de videodansa sobre la figura de la dona

Es tracta d’un projecte produït per DansPXL , dirigit per Marta Arjona i Mei Casabona i protagonitzat per Casabona

Mei Casabona interpreta el paper protagonista d'aquesta peça de videodansa Mei Casabona interpreta el paper protagonista d'aquesta peça de videodansa ANNA BONET / DANSPXL
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Març 2019 17:11

El museu d’Alcover acollia, el passat dilluns, 11 de març, el rodatge d’una nova producció de videodansa produïda per l’equip de DansPXL, una productora audiovisual i fotogràfica especialitzada en dansa i arts escèniques establerta a Valls.

La casa senyorial Ca Batistó, on s’ubica el Museu d’Alcover, esdevenia l’escenari, el passat dilluns, del rodatge d’un projecte dirigit per Marta Arjona i Mei Casanoba i protagonitzat per Casanoba. Es tracta d’una peça de videodansa on Casanoba interpreta el paper de diferents dones amb diversos sentiments i emocions al llarg dels anys. D’aquesta manera, i amb diferents veus que hi donaran forma, es pretén reflexionar i reivindicar la figura femenina i la seva llibertat a la societat.

Aquesta és la primera d’una sèrie de produccions que tractaran sobre el tema femení. La peça s’estrenarà el pròxim dissabte, 27 d’abril, al mateix Museu d’Alcover en el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Dansa al municipi organitzades per Martí Guarch Escola d’Arts Escèniques per després començar el seu camí per festivals internacionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: