Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La cal·ligrafia dels arbres’, nova exposició de pintura a Torredembarra

La Sala Lluís d’Icart acollirà fins al 16 de març aquesta mostra de l’autora Emily Wilson i on la natura esdevé protagonista

Un dels quadres d'Emily Wilson que serà present a l'exposició a la Sala Lluís d'Icart Un dels quadres d'Emily Wilson que serà present a l'exposició a la Sala Lluís d'Icart AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Febrer 2019 11:07

‘La cal•ligrafia dels arbres’ d’Emily Wilson, estatunidenca però veïna del Baix Penedès, és l’exposició que serà present a la Sala Lluís d’Icart fins al pròxim 16 de març. En ella veurem com la natura és la protagonista de la mostra d’olis que hi ha a l’exposició.

La mostra es veu inspirada pels paisatges boscosos del Baix Gaià, plens de pins blancs, característics del territori, i element central de les obres. Són expressats en tots els contextos possibles, de dia i de nit, a les diferents estacions i fins i tot devastat pel foc.

“Els arbres prenen forma de pinzellades fortes i intricades, de lletres unides les unes a les altres, de símbols i senyals, amb tinta que corre en llenguatge propi, una cal•ligrafia subtil que poc a poc aprenc a llegir, i que és sempre canviant”, afirma la pròpia artista.

L’exposició pot visitar-se en horari de dilluns a divendres, de 10:00h a 20:30h, accedint pel Pati del Castell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: