Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició dels pintors Eva Agasa i Roc Blackblock rescata de l'oblit a protagonistes de fotografies antigues

L'autora d'Ulldecona i l'artista barceloní presenten 'Memoràndum dels oblits', inaugurada aquest divendres al Pati del Palau de la Diputació i oberta al públic fins al 24 de març

L'exposició dels pintors Eva Agasa i Roc Blackblock rescata de l'oblit a protagonistes de fotografies antigues L'exposició dels pintors Eva Agasa i Roc Blackblock rescata de l'oblit a protagonistes de fotografies antigues DIPTA.CAT
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Febrer 2019 01:10

Fotos antigues de família on apareixen persones que han estat oblidades. Aquest és el punt de partida de l'exposició de pintura 'Memoràndum dels oblits', d'Eva Agasa i Roc Blackblock, una mostra que reviu a través d'obres pictòriques fotos d'àlbums familiars i imatges "com les que de vegades podem trobar tirades a les escombraries o en mercats de segona mà", assenyalen els autors. L'exposició s'ha inaugurat avui al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona, en un acte amb la participació dels artistes i del diputat Mateu Montserrat.

Eva Agasa (www.evagasa.com), nascuda a Ulldecona el 1976, és llicenciada en Belles Arts, i actualment és professora d'educació artística i d'extraescolars de pintura, ceràmica i escultura en una escola de Barcelona. Ha estat guardonada en diferents premis d'art arreu de Catalunya, i ha exposat en espais com l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa, el Museu Olímpic i de l'Esports, a Barcelona, o a la Fundació Iluro, de Mataró.

Pel que fa a Roc Blackblock (http://rocblackblock.wixsite.com/inicio) va néixer a Barcelona. Ha estudiat Disseny gràfic i Il·lustració. És conegut en l'àmbit de l'art de carrer, o 'Street Art', pels seus monumentals grafits a l'espai urbà, en ciutats com Tortosa, Barcelona o Granollers. Així mateix, ha participat en festivals a dins i fora de Catalunya, i a diferents exposicions col·lectives, una de les quals a Sydney, Austràlia, i properament ho farà a Santiago de Xile.

Els artistes Eva Agasa i Roc Blackblock, amb el diputat Mateu Montserrat:

Eva Agasa i Roc Blackblock

'Memoràndum dels oblits' es pot visitar de franc fins al 24 de març al Pati del Palau de la Diputació, al passeig de Sant Antoni, 100, de Tarragona. És oberta de dilluns a divendres, de 9.00h a 21.00h; els dissabtes de 9.00h a 13.00h i de 17.00h a 21.00h, i els festius d'11.00h a 14.00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: