Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Ràdio Ciutat de Tarragona clourà la 28a Exposició Col·lectiva de Pintura de Tarragona

L'actuació tindrà lloc, aquest diumenge 17 de febrer, a les 12h, al Refugi del Moll de Costa

Imatge d'arxiu del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona Imatge d'arxiu del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Febrer 2019 18:59

El Refugi 1 del Moll de Costa acollirà, aquest diumenge 17 de febrer, a les 12h, la cloenda de la 28a Exposició Col·lectiva de Pintura de Tarragona que comptarà amb l’actuació del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona.

Organitzada pel Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona, l’exposició d’entrada lliure es va inaugurar el passat 18 de desembre amb l’objectiu d’acollir i oferir una mostra de pintura de tots aquells autors novells i/o amateurs de tota la demarcació.

Rafael Simó, membre de la Junta del Sindicat, explica que un dels objectius és oferir un espai a aquests artistes locals on poder exposar les seves obres. En aquest sentit valora positivament tant el nombre de participants, 25 enguany i 50 quadres, així com l’èxit d’assistència i el nombre d’edicions celebrades amb previsió de continuïtat.

El Cor Ràdio Ciutat de Tarragona, qui ja va actuar a la passada edició en l’acte inaugural, serà l’encarregat de cloure enguany l’exposició amb un concert en directe per a tots els públics i entrada lliure, i que també comptarà amb el pianista Jorge Varela.

Cor Ràdio Ciutat de Tarragona

El nou Cor Ràdio Ciutat de Tarragona es va inaugurar el 28 d'octubre de 2018 amb un concert al Teatret del Serrallo amb èxit de públic. Es tracta de la nova etapa del fins ara conegut com a Vedruna Cor qui amb el suport de Ràdio Ciutat de Tarragona encara nou projecte pel foment i aposta del cant coral al territori, sota la direcció d’Anna Vidal qui també presenta l’espai ‘Clàssic’s Tarragona’ a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: