Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició reivindica al Vendrell les 'Dones artistes oblidades per la història'

L’exposició d’Isabel Jover s’inaugurarà demà divendres, a les 20h, i es podrà visitar fins al 17 de març a la Sala Portal del Pardo

Imatge d'un dels quadres que estarà present a l'exposició, de l'artista Camille Claudel Imatge d'un dels quadres que estarà present a l'exposició, de l'artista Camille Claudel AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Art Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 11:07

La Sala Portal del Pardo del Vendrell acollirà demà divendres 15 de febrer, a les 20:00h, la inauguració de l'exposició ‘Dones artistes oblidades per la història’, d’Isabel Jover.

L’exposició recull una sèrie de retrats de dones artistes de diferents èpoques i països, totes relacionades amb les arts plàstiques com la música o l’escriptura, oblidades pels historiadors del seu temps malgrat la qualitat de la seva obra i d’haver gaudit del reconeixement dels seus contemporanis.

Les obres són de pintura acrílica i oli sobre fusta i les dones representades es tracten només d’una part aleatòria escollides d’entre tantes i tantes dones artistes menyspreades.

El dissabte 9 de març Isabel Jover serà present a l’exposició per realitzar una visita comentada, amb motiu dels actes organitzats pel Dia de la Dona.

L’exposició romandrà oberta fins al 17 de març i es podrà visitar de dimarts a dissabte de 17:00h a 20:00h i diumenge i festius d’11:00h a 14:00h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: