Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Homenatge al pintor Pedro M. Calavia a Cambrils

Es presentarà el llibre ‘Pedro M. Calavia. In memoriam’ i s’inaugurarà una exposició dedicada a la seva figura demà dimarts, 13 de febrer, a les 20:00h, al Centre Cultural de Cambrils

Imatge d'arxiu del pintor Pedro M. Calavia Imatge d'arxiu del pintor Pedro M. Calavia AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Febrer 2019 09:32

El pintor Pedro M. Calavia, aragonès però resident de Cambrils en l’última etapa de la seva vida, serà homenatjat pel municipi amb la presentació del llibre ‘Pedro M. Calavia. In memoriam’ i una exposició sobre les seves pintures, on destacava un color molt variat i plasmava el cant de l’ocell lliure i noms propis evocats pel bosc de la cultura. Una iconografia única, introspectiva i seductora.

El llibre conté un pròleg escrit pel poeta i pintor Alfredo Gavín, i en el qual es mostra una investigació i meditatiu relat sobre l’art de Calavia.

L’acte tindrà lloc demà, a les 20:00h, a la Sala Àmbit del Centre Cultural de Cambrils i intervindran l’alcaldessa, Camí Mendoza, el regidor de cultura, Josep Lluís Abella, i els comissaris de l’exposició; Alfredo Gavín, Rafael del Real i Manuel Rivera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: