Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Minipop busca artistes per al seu espai de tallers creatius

Les persones interessades poden enviar les seves propostes fins al 28 de febrer / Es valoraran les activitats relacionades amb l’obra de la japonesa Yayoi Kusama, que ha inspirat la imatge del Minipop 2019

Imatge d'arxiu dels tallers creatius celebrats en passades edicions Imatge d'arxiu dels tallers creatius celebrats en passades edicions MINIPOP
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Febrer 2019 10:01

El Minipop ha obert la convocatòria per seleccionar els tallers creatius de la novena edició del festival, que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona, com es va confirmar fa tot just un mes. Els i les artistes que vulguin formar part del festival poden enviar les seves propostes fins al 28 de febrer al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., seguint les instruccions que es poden trobar en aquest enllaç i d’acord amb el format de presentació que s’específica.

Les activitats ideades i dinamitzades per creadors locals s’oferiran durant les tardes de divendres 31 de maig i dissabte 1 de juny, paral•lelament a les actuacions musicals. Els tallers creatius s’adrecen a un públic d’entre 3 i 14 anys. Les propostes poden anar dirigides a una franja d’edat concreta, ser obertes a totes les edats o estar pensades per ser realitzades per adults amb l’ajuda dels petits.

Cada taller estarà obert durant 3 hores i s’organitzarà en torns d’entre 10 i 15 participants. Els tallers es dividiran en 3 modalitats segons edat i altura: els fast tallers, els slow tallers i els tallers per adults. Els primers duraran entre 10 i 15 minuts per torn, els segons entre 30 i 45 minuts i s’adreçaran a participants de més de 8 anys, i els últims són els d’adults. Es poden presentar un màxim de 3 propostes de taller.

El jurat que seleccionarà els tallers i artistes participants està format per la directora del festival, Núria Serrano; la coordinadora dels tallers creatius, Laia Marín; la dissenyadora Eva Jolis, i dos representants dels patrocinadors de l’espai.

Es valoraran les propostes que aconsegueixin reinterpretar l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusuma, que ha inspirat la imatge del Minipop 2019. A més de les propostes que tinguin com a participants els nens i nenes d’entre 11 i 14, que conformen la primera generació del Minipop.

Aquest espai creatiu forma part del festival des de la primera edició i ha anat creixent la resposta d’acceptació del públic any rere any. L’objectiu dels tallers és que petits i grans comparteixin una experiència artística, alhora que es posa en valor el treball dels creadors locals.

Yayoi Kusama, la imatge del Minipop 2019

La dissenyadora Eva Jolis s’ha inspirat en l’obra de la japonesa Yayoi Kusama per crear la imatge gràfica del Minipop d’enguany.

D’aquesta manera el festival ret homenatge a la figura i obra d’aquesta versàtil artista i escriptora contemporània. Kusama és una precursora de l’art pop, el minimalisme i l’art feminista.

Durant els dies del festival la instal•lació quedarà inundada de punts de colors tota la instal•lació del passeig de les Palmeres.

Venda d’entrades

Les primeres 600 entrades a 8€, i que suposava el primer tram d’entrades, ja s’han esgotat.

L’organització a posat a la venda el segon tram a un preu de 12 € i es poden adquirir en aquest enllaç. Els menors de 3 anys poden accedir gratuïtament al festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: