Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CERAP de Riudoms presenta dues exposicions d'Aleix Antillach i Pep Aguadé

'ReOrganiTzitats' d'Aleix Antillach-LEIX, s'inaugura aquest divendres 1 de febrer, a les 19.30 h, a la sala d'exposicions del CERAP / 'Naturdans' del fotògraf Pep Aguadé, a les 20h, a la Casa de Cultura

'ReOrganiTzitats' és una col·lecció de peces que exploren i juguen amb els punts de confluència entre l'organicitat i l'organització i que s'empoderen d'una nova ànima 'ReOrganiTzitats' és una col·lecció de peces que exploren i juguen amb els punts de confluència entre l'organicitat i l'organització i que s'empoderen d'una nova ànima RÀDIO CIUTAT DE REUS
Art Redacció Infocamp
Dijous, 31 Gener 2019 19:15

El circuit Roda d’Art, que impulsen un grup de Centres i Instituts d'Estudis del Camp de Tarragona, presenta al CERAP l'exposició 'ReOrganiTzitats' d'Aleix Antillach-LEIX, que s'inaugura aquest divendres 1 de febrer, a les 19.30 h, a la sala d'exposicions del CERAP.

'ReOrganiTzitats' és una col·lecció de peces que exploren i juguen amb els punts de confluència entre l'organicitat i l'organització, peces sortides de processos de transformació, que en segona derivada i a través de mecanismes de memòria poètica s'empoderen d'una nova ànima. Cabirons de fusta terminals, cables i perfils metàl·lics abandonats són els protagonistes principals d'aquesta transformació expansiva que ressona amb l'organicitat perduda, a través del canvi d'ordre i la recerca de l'espai interior.

Aleix Antillach- LEIX (Tarragona, 1977) és arquitecte i artista transdisciplinari. La seva experiència creativa abraça des dels grans edificis o el disseny d'espais públics, fins a petites escultures, passant pel videoart, el dibuix o les instal·lacions, versions totes elles d'una mateixa cosa a les que li agrada anomenar peces. El seu treball hereta el diàleg arquitectònic entre tècnica, sensibilitat i cultura, i el porta al camp de la contemplació i les natures.Els darrers anys s'ha dedicat a explorar els papers de l'auca, i a banda d'airejar la seva obra personal actua d'agitador cultural des del Convent de les Arts d'Alcover.

Exposició 'Naturdans' de Pep Aguadé

El CERAP inaugura aquest divendres 1 de febrer, a les 20.00 h, l'exposició 'Naturdans' del fotògraf reusenc Pep Aguadé, a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura. El periodista Isaac Albesa presentarà l'exposició i durant l'acte actuarà l'Escola de dansa del Centre de Lectura de Reus.

                        L'exposició va passar pel Centre de Lectura de Reus: 

Naturdans Pep Aguadé

"Cal sintonitzar la connexió amb la natura. Sentir-ne la seva proximitat mentre estem mirant i que l’emoció esclati dins els nostres cors. És un procés de depuració de la vanitat dels pensaments i un retorn a la puresa original de la consciència. Dansa amb natura i natura amb dansa. Tot transcorre de manera efímera, és com un espectacle que neix amb cada sortida de sol i que no descansa ni de nit ni de dia. Un espectacle vital on intento, amb la meva càmera, captar aquelles belleses que se m’ofereixen als ulls i que m’arriben al cor obert de bat a bat. És com una finestra, sense porticons, per on l'aire travessa lliure i em refresca la cara amb una subtil brisa que em fa tancar els ulls i tornar al nostre estat primordial i em permet meditar en silenci sobre el significat de la vida. És la connexió de la natura amb la bellesa de la dansa on tot és moviment... El moviment de la dansa, i la música de la natura fan esclatar, dins l’ànima i la ment, la meva inspiració fotogràfica", descriu el propi autor Pep Aguadé.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: