Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareix al jardí d'una veïna el cargol de ceràmica robat a Coma-ruga

L'obra de la ceramista Núria Saló es va col·locar dijous passat al davant de l'Oficina de Turisme, però va ser sostreta al cap de 24 hores

Cargol de mar fet de ceràmica, enganxat ahir al davant de l'Oficina de Turisme de Coma-ruga Cargol de mar fet de ceràmica, enganxat ahir al davant de l'Oficina de Turisme de Coma-ruga CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Gener 2019 16:13

Una veïna de Coma-ruga ha trobat el cargol de mar de ceràmica al jardí de casa seva, segons ha informat l'Ajuntament del Vendrell. La veïna ha portat la peça a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga. Hores d'ara, la Regidoria de Cultura del Vendrell està valorant la seva recol·locació.

Cal recordar que el divendres 25 de novembre es va produïr el robatori del cargol de mar de ceràmica que s'havia col·locat el dia anterior davant de l’Oficina de Turisme de Coma-ruga. L'obra de la ceramista Núria Saló forma part d'una acció artística impulsada per la Regidoria de Cultura del Vendrell que té per objectiu convocar la ciutadania perquè faci arribar les seves propostes per batejar la peça.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: