Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle d'arts visuals 'Parlem Contemporani?' presenta una nova sessió al Convent de les Arts d'Alcover

El cicle torna aquest dissabte 12 de gener, a les 11:30h

El cicle 'Parlem contemporani?'  torna aquest dissabte al Convent de les Arts d'Alcover El cicle 'Parlem contemporani?' torna aquest dissabte al Convent de les Arts d'Alcover CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Gener 2019 08:48

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, aquest dissabte 12 de gener a les 11:30h, la sessió 09 del cicle d'arts Visuals 'Parlem contemporani?'. L'entrada és lliure i gratuïta.

Entre les propostes es presenta 'Ipse, ipsa, ipsum(em)', una acció entre rastres d'identitats estimades, un procés de presència en transformació de la Mireia Zantop. Quatre instal·lacions altament dissímils són el menú del dia: so, dibuix, escultura i cistelleria.
 
En Nil Joan  presentarà una instal·lació sonora, 'El Temps és OR', amb la que pretén posar al consumidor en el lloc de treball del productor; donant valor al temps de consum, per produir temps sense ús mercantil, temps lúdic.

La Cristina Ferré, a 'De la por al fàstic', instal·la dibuixos i bestiolines per plantejar algunes preguntes: Què succeeix en aquells llocs físics o mentals reconeguts? (...) Sortir a respirar de forma conscient requereix assumir el risc de la rebel·lia, assegurar-se abans que serà possible suportar la diferència, l’estranyesa de la novetat, estar disposat a superar la por. V. Starkwell.

La Marie-France Veyrat, amb el seu 'Elogi al Brutalisme' presenta quatre exemples de les seves escultures ARTquitectòniques, depurades, que segueixen la línia del seu treball escultòric on els tòtem asteques, descoberts a Mèxic exerceixen d’inspiració.

I al Claustre del Convent, en Cristian Real, plantarà el seu 'Mirall refugi, dos temps': el moment paradoxal en què ens protegim de ser nosaltres mateixos i busquem en l’altre el nostre anhel i el següent, quan ens obrim a ser qui som i ens alliberen del mirall i del refugi per esdevenir present.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: