Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’obren les inscripcions per participar en el FangArt 2019, el Festival de Ceràmica del Vendrell

Les inscripcions podran fer-se fins al 6 d’abril, a les 14:00 / El festival tindrà lloc a la plaça de Sant Salvador del 14 al 16 de juny

Imatge d'estands del Festival de Ceràmica del Vendrell FangArt, durant l'anterior edició Imatge d'estands del Festival de Ceràmica del Vendrell FangArt, durant l'anterior edició CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Gener 2019 12:11

Ja estan obertes les inscripcions per a participar com a ceramista en la pròxima edició del FangArt. El Festival de Ceràmica del Vendrell té com a finalitat fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica i l’art en general. L’objectiu és reunir ceramistes d’arreu del món, en un espai obert i apropar-los als ciutadans a través de l’exposició i venda. A més, també es realitzaran diverses demostracions i activitats tant per adults com per infants, això si, sempre entorn la ceràmica. També es pretén que aquest espai esdevingui un punt de trobada entre ceramistes a través d’actuacions professionals: espectacles, exposicions, conferències i activitats diverses.

Per optar a ser expositor, els artistes, hauran de tenir el Carnet d’Artesà i omplir la butlleta al web  i trametre la documentació necessària al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Al web també es troben publicades les bases completes de participació. Les inscripcions romandran obertes fins al 6 d’abril, a les 14:00h.

Fangart 2018 participants

 

El FangArt es durà a terme del 14 al 16 de juny en el següent horari: divendres 14 de juny, de 17:00h a 22:00h; dissabte 15 de juny, d’11:00h a 14:00h i de 17:00h a 22:00h; i diumenge 16 de juny, d’11:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h. El cost d’un espai expositiu és de 100€, amb un mínim d’una parada.

Els ceramistes participants tindran la possibilitat de realitzar una activitat dins de la programació del Festival i, en aquest cas, no pagaran l’espai expositiu. L’activitat ha de tenir un mínim de dues hores de durada. L’organització s’encarregarà d’escollir un màxim de 20 activitats d’entre totes les propostes, d’acord amb els criteris de qualitat i singularitat.

D’altra banda, dos dels espais es reservaran a tallers joves, que tampoc hauran de pagar la quota de la parada. Per optar a aquesta opció caldrà que el taller tingui, com a màxim, dos anys des de l’obertura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: