Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exposició 'Art, vi i territori' serà la nova proposta del Castell del Cambrer

A la mostra, que s'inaugurarà el proper dimarts 11 de desembre, es podran veure caixes de vi pintades i caixes seregrafiades

La col·lecció inclou una obra de Didier Lourenço titulada 'Coia' La col·lecció inclou una obra de Didier Lourenço titulada 'Coia' CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Desembre 2018 08:24

El Centre Cultural el Castell del Cambrer acollirà a partir del dimarts 11 de desembre una nova exposició, titulada 'Art, vi i territori',  organitzada pel Celler Clos Galena i la Galeria d’Art Anquin’s, amb la col·laboració de l’Institut Municipal Reus Cultura de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament. La inauguració serà a les 19:30 h.

A l’exposició es podran veure caixes de vi pintades i caixes seregrafiades. La col·lecció inclou una obra de Didier Lourenço titulada 'Coia', realitzada l’any 2017 amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana. També cal destacar que durant la inauguració de dimarts vinent se servirà el vi “Secrets de Mar” amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018.

La mostra es podrà visitar fins al dia 22 de desembre. L’horari d’obertura és de dimarts a divendres de les 17:00 h a les 20:00 h i els dissabtes de les 10:00 h a les 14:00 h i de les 17:00h a les 20:00 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: