Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència sobre l'arquitecte Pere Caselles a l’Arxiu de Reus

La xerrada, que anirà a càrrec del comissari de l'Any Caselles, l'arquietecte Anton Maria Pàmies, es farà aquest dimarts 20 de novembre, a les 19h, a l'Arxiu Municipal 

L'Escola Prat de la Riba de Reus, una de les obres de l'arquitecte Pere Caselles i Tarrats L'Escola Prat de la Riba de Reus, una de les obres de l'arquitecte Pere Caselles i Tarrats ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Novembre 2018 18:16

El comissari de l’Any Caselles, l’arquitecte Anton Maria Pàmies, realitzarà una conferència aquest dimarts 20 de novembre sobre 'Pere Caselles i Tarrats, arquitecte municipal: Reus 1891-1929', amb motiu de la commemoració de l’any que se li ha dedicat. La xerrada serà aquest dimarts, a les 19:00 h, a l’Arxiu Municipal de Reus. Paral·lelament es presentarà una mostra documental dels projectes de l’arquitecte Caselles, que es podrà visitar fins al dia 20 de desembre.

El coneixement de Pere Caselles suposa una ocasió per conèixer l’evolució de l’arquitectura a la ciutat, al tombant dels segles XIX i XX, des de les primeres mostres precursores del Modernisme fins a la consolidació del Noucentisme.

És també l’oportunitat per veure l’evolució urbana de la ciutat, que vivia moments de gran dinamisme econòmic i cultural: es van construir equipaments públics (escoles o antic escorxador), habitatges de la burgesia, o es van desenvolupar projectes com l’Estació Enològica o l’Institut Pere Mata.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: