Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vinyols i els Arcs es convertirà en un aparador de l’art i l’artesania

La tercera edició del Vinyartia, la mostra artística del municipi, se celebrarà el cap de setmana del 16 al 18 de novembre

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de 'Vinyartia' Imatge d'arxiu d'una edició anterior de 'Vinyartia' EL REPLÀ
Art Redacció Infocamp
Dijous, 15 Novembre 2018 19:37

Vinyols i els Arcs es convertirà en un aparador de l’art i l’artesania tant professional com amateur en la tercera edició del Vinyartia que se celebrarà el cap de setmana del 16 al 18 de novembre. Vinyartia, la mostra artística de Vinyols i els Arcs, és una trobada biennal que organitza l’Associació Cultural El Replà, i que busca connectar els llenguatges artístics, principalment els de les arts plàstiques, amb els espais emblemàtics de la vila i amb els seus habitants.

Així, durant els tres dies en què se celebra, la mostra oferirà exposicions d’art i artesania, maridatges musicals i concursos de fotografia i pintura entre moltes altres activitats pensades per a que persones de totes les edats trobin el seu espai d’expressió artística.

L’acte inaugural del Vinyartia 2018 tindrà lloc divendres dia 16 de novembre, a les 20h, i anirà seguit d’un maridatge musical. Dissabte serà el dia de les activitats de caire més familiar amb conta contes, espai infantil i mostra de petits i joves músics a la tarda. També dissabte, ja a les 17h, s’obriran al públic totes les exposicions.

L'endemà diumenge 18 de novembre, la jornada vindrà marcada per la celebració dels concursos de pintura ràpida i l’entrega de premis d’aquests i del concurs d’Instagram.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: