Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Patrizia Lohan presenta 'Inside Out' a la Galeria Antoni Pinyol

L'artista, guanyadora del premi d'escultura del 26è Premi Telax, inaugura la mostra a Reus aquest dissabte 3 de novembre

Imatge d'una de les obres de Patrizia Lohan que s'exposen a la Galeria Antoni Pinyol de Reus Imatge d'una de les obres de Patrizia Lohan que s'exposen a la Galeria Antoni Pinyol de Reus CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 02 Novembre 2018 08:21

Patrizia Lohan presenta el 3 de novembre la seva nova exposició 'Inside Out' a la Galeria Antoni Pinyol de Reus, després d’haver guanyat el premi d’escultura al darrer 26è Premi Telax. La mostra s'inaugurarà a la sala del carrer del Vidre aquest dissabte, a les 13:00h, i es podrà visitar fins al dia 30 del mateix mes.

                         Patrizia Lohan (El Cugatenc): Patrizia Lohan Inside Out

Tot i tractar-se d'escultura, pel seu material i tridimensionalitat, l'obra de Lohan es mou en una fina línea entre aquesta disciplina i la pintura, combinant les dues tècniques per a crear una espècie d’enganyatall, un trompe l’œil de llum que possibilita la reflexió del color i la projecció de l’ombra.

La seva obra és certament minimalista, i aprofita la puresa del material i les formes per donar protagonisme a un element, la llum, tant intangible i ignorat com, alhora, omnipresent i necessari, fent que les sensacions que es transmeten a través d’aquestes obres penetrin en la retina de l’espectador i es tradueixin en emocions, estats d’ànim que l’artista ha intentat transmetre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: