Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre d’Estudis Riudomencs acull l’exposició ‘Vinyetes: Història del còmic en català’

L’exposició es podrà visitar des del 31 d’octubre fins al 15 de novembre / El 9 de novembre s’inaugurarà l’exposició d’escultures ‘Amatíssima’ de Mateu Turró

Imatge de l'exposició 'Vinyetes: història del còmic en català', una aposta del Consorci per la Normalització Lingüística Imatge de l'exposició 'Vinyetes: història del còmic en català', una aposta del Consorci per la Normalització Lingüística CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Octubre 2018 13:41

Al Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar es podrà visitar, del 31 d’octubre al 15 de novembre l’exposició del Consorci per a la Normalització Lingüística, ‘Vinyetes: Història del còmic en català’. L’obra fa un breu recorregut per la història del còmic en la nostra llengua i alhora posa de manifest les principals activitats i tendències del moment. Té per objectius donar a conèixer i fer visible els còmics que s'editen en català per fomentar-ne el consum.

D'altra banda, el proper 9 de novembre, a les 19:30h, es farà al mateix CERAP la inauguració de l’exposició d’escultures ‘Amatíssima’ de Mateu Turró. L'exposició recull una part substancial de l'obra de Turró, que és essencialment un exercici d'introspecció. La recerca de la forma amagada dins la matèria, en el cas de la talla directa, o la formulació d'un concepte intel•lectual, com en les peces que poden ser reproduïdes algunes vegades (en particular en bronze, material noble tradicional) dirigeixen el seu procés creatiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: