Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Distòpies domèstiques', la particular visió del món de Marc Prats

L'exposició de pintura, que pot visitar-se fins al 30 de setembre al Palau de la Diputació, és una reflexió intimista de l’artista sobre l’existència de l’ésser humà en el món actual

Obra de l'artista Marc Prats, que s'exposa al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona Obra de l'artista Marc Prats, que s'exposa al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Setembre 2018 11:57

Divendres passat es va inaugurar al Pati del Palau de la Diputació l’exposició ‘Distòpies domèstiques’ de l’artista català resident a Holanda, Marc Prats. Un conjunt de 23 quadres de grans dimensions on l’artista reflexiona sobre la pèssima existència de l’ésser humà. Les obres aporten una mirada molt particular d’escenes quotidianes, diferents situacions que vivim tots diàriament, però amb un estil intimista, colors foscos i tons grisos que capten l’atenció de l’espectador i obliguen a una reflexió sobre el món que ens envolta.

El diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat, ha estat l'encarregat d'inaugurar la mostra, acompanyat de l'artista, del qual ha destacat la seva inquietud per tractar temes socialment difícils, molt presents a la societat actual i també la capacitat del Marc per donar-los veu a través de la pintura.

Inauguració de l'exposició de Marc Prats al Pati del Palau de la Diputació: Marc Prats inauguració

Marc Prats és un jove artista nascut a Barcelona el 1995 i amb arrels tarragonines però que viu entre Alemania i Holanda des dels 11 anys. Format a Düsseldorf i llicenciat per la universitat d’Utrech en Arts i Ciències Liberals, especialitat en Història de l’Art, el Marc Prats ha col·laborat en exposicions col·lectives a Düsserdolf, Barcelona i Castelló d’Empúries. Aquesta exposició és la primera individual que realitza a la ciutat de Tarragona, on viu part de la seva família.

'Distòpies Domèstiques' es pot visitar al Pati del Palau de la Diputació, fins al 30 de setembre. De dilluns a divendres de 9 a 21h, els dissabtes de 9 a 13h i de 17 a 21h i els diumenges i festius d’11 a 21h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: